Meni
Korpa

Sveta Petka, Barkoni prikaz (33x23) cm

Sveta Petka, Barkoni prikaz   (33x23) cm
Sveta Petka, Barkoni prikaz (33x23) cm
Pravoslavna ikona izrađena tehnikom kaširanja sa zlatotiskom predstavlja umetničko delo visoke duhovne i estetske vrednosti. Tehnika kaširanja podrazumeva pažljivo nanošenje papirne slike ikone na podlogu, čime se postiže efekat klasične ikonopise. Ovaj proces osigurava da ikona ima autentičan izgled i osećaj, kao da je direktno naslikana, čuvajući sve detalje i boje originalne slike.

Zlatotisak je poseban dodatak ovoj ikoni, gde se zlatna folija ili zlatni prah nanosi na određene delove slike. Ovaj postupak daje ikoni sjajan i luksuzan izgled, naglašavajući svete i božanske aspekte prikaza. Zlatni detalji svetlucaju pod svetlom, privlačeći pažnju i stvarajući atmosferu svečanosti i pobožnosti.

Ikona je uokvirena drvenim ramom, što joj daje čvrstu i izdržljivu strukturu. Drveni ram dodatno doprinosi tradicionalnom i autentičnom izgledu ikone, dok se stakleni pokrov koristi za zaštitu slike. Zastakljenje štiti ikonu od prašine, vlage i fizičkih oštećenja, čuvajući njenu dugovečnost i očuvanje detalja.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.000,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 10271-03-50
  • Težina sa ambalažom: 800.00 gr
  • Dimenzija: 33.00cm x 23.00cm x 1.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 10541
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.