Meni
Korpa

Sveća za venčanje i kršenje (40x2) cm

Sveća za venčanje i kršenje (40x2) cm
Sveća za venčanje i kršenje (40x2) cm
Voštanu sveću za krštenje ili venčanje, ukrašenu cvetnim ukrasom i obavijenu papirnom trakom, čini predivan ukrasni predmet za vaše posebne prilike.

Sveća je izrađena od kvalitetnog voska, koji je čvrst i dugotrajan, sa glatkom površinom koja je prijatna na dodir. Sveća je visine 40 cm i ima standardan prečnik koji je dovoljno velik da osigura dugotrajno sagorevanje.

Cvetni ukras je ručno izrađen i sastoji se od različitih vrsta cvetova u nežnim tonovima. Ukras je prilagođen temi krštenja ili venčanja.

Papirna traka oko sveće je somotastog izgleda i prilagođenim temi događaja. Traka je bele boje koja dopunjuju celokupni izgled sveće. Ova traka takođe može imati personalizovane poruke ili imena koja čine ovo parče još posebnijim i značajnijim.

Voštanu sveću za krštenje ili venčanje, ukrašenu cvetnim ukrasom i obavijenu papirnom trakom, možete zadržati kao predivan ukrasni predmet ili je upotrebiti u toku ceremonije. Ova sveća će sigurno biti dragoceno sećanje na vaš poseban događaj.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 10992-01
  • Težina sa ambalažom: 180.00 gr
  • Dimenzija: 40.00cm x 2.00cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 6242
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.