Meni
Korpa

Sveća slavska sa saćem od pčelinjeg voska (42x2,3) cm

Sveća  slavska sa saćem od pčelinjeg voska (42x2,3) cm
Sveća  slavska sa saćem od pčelinjeg voska (42x2,3) cm
Sveća  slavska sa saćem od pčelinjeg voska (42x2,3) cm
Sveća  slavska sa saćem od pčelinjeg voska (42x2,3) cm
Sveća slavska sa saćem od pčelinjeg voska (42x2,3) cm

Ova Sveća slavska sa saćem od pčelinjeg voska predstavlja spoj tradicije, duhovnosti i prirodnog kvaliteta. Ručno izrađena od najfinijeg pčelinjeg voska, sveća odlikuje autentični izgled saća koji dodaje jedinstvenu teksturalnu dimenziju. Pčelinji vosak je poznat po svojim prirodnim svojstvima, uključujući čist i dugotrajno trajajući plamen koji oslobađa blagi, prirodni miris meda.

Ono što ovu sveću čini posebnom jeste da prilikom sagorevanja ne proizvodi dim, ne stvara slivanje voska i, najvažnije, ne ostavlja čađ koja bi mogla da utiče na čistoću i svetost prostora. Izuzetna obrada i dizajn sa saćem čine ovu sveću idealnim izborom za slavske i druge praznične i verske ceremonije.

Ova slavska sveća je savršen izbor za sve koji traže duhovnu simboliku, kvalitet i estetiku, sve u jednom proizvodu.

Napomena: Prečnik sveće 22 mm

 

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

600,00 RSD
  • Stanje: 27
  • Šifra artikla: 7391
  • Težina sa ambalažom: 200.00 gr
  • Dimenzija: 42.00cm x 2.30cm x 2.30cm
  • SKU: *
Pogledano: 24065
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.