Meni
Korpa

Slavska sveća sa krstom i vinovom lozom (46x2,5) cm

Slavska sveća sa krstom i vinovom lozom (46x2,5) cm
Slavska sveća sa krstom i vinovom lozom (46x2,5) cm

Ova slavska sveća sa izlivenim krstom i vinovom lozom nije samo običan element dekora, već i duboko simboličan predmet koji odražava tradiciju i duhovnost. Izrađena od 100% prirodnog voska, sveća garantuje čist i dugotrajno trajajući plamen, idealan za svečane trenutke sa porodicom i prijateljima.

Eleganciju i sofisticiranost sveći dodaje izliveni krst zajedno sa vinovom lozom, koji su simboli vere i obilja. Osim što je estetski privlačna, ova sveća je i praktična. Posebna pažnja je posvećena kvalitetu sagorevanja, što znači da sveća ne proizvodi dim, ne stvara slivanje niti curenje voska sa strane.

Najvažnije od svega, sveća je formulisana tako da ne ostavlja čađ, čime se očuva čistoća i svetost prostora u kojem se koristi. Idealna za slavske obrede i druge praznične i verske ceremonije, ova sveća je savršen izbor za one koji cene kvalitet i tradiciju.


Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.000,00 RSD
  • Stanje: 14
  • Šifra artikla: 13001
  • Težina sa ambalažom: 300.00 gr
  • Dimenzija: 46.00cm x 2.50cm x 2.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 11434
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.