Meni
Korpa
Obaveštenje o isporuci.

Između ljubavi i sebičnosti (Kako vaspitavati dete u savremenom svetu)

Između ljubavi i sebičnosti (Kako vaspitavati dete u savremenom svetu)
Između ljubavi i sebičnosti (Kako vaspitavati dete u savremenom svetu)

Da bi se dete vaspitalo, potrebno je mnogo, iako se svima čini da je to jednostavno, i da samo roditeljstvo rešava problem. A šta ćemo sa gresima roditelja i bolestima dece? A anomalije roditeljske ljubavi? Kako praštati? Kako kažnjavati? Kako da deca ne odu iz Crkve? Može li se spojiti ljubav i briga oca i majke? Kako voleti, a da deca ne budu u kavezu? Od prvih bajki i igračaka, televizije i kompjutera, preko škole, do braka Vašeg deteta – priručnik za vaspitavanje mališana i pubertetlije, knjiga o jednom od najvećih darova Božijih nama – da budemo očevi i majke.

Ovo nije knjiga gotovih recepata. Njih nema zato što deca i nisu krompiri, i zato što pravoslavno Hrišćanstvo jeste vera vrtoglave slobode i ognjene ljubavi! Ali, ovo je knjiga ozbiljnih i odgovorno napisanih tekstova o tome kako vaspitati decu u naša, antihrišćanska vremena, vremena droge, očaja i zločina. Potpisnik ovih redova ju je čitao sa nevericom i radošću - s nevericom kada je shvatio koliko je veliki podvig uvideti svoje greške u vaspitanju deteta, i koliko one mogu biti kobne; i sa radošću zbog toga što je u Hristu moguće ispraviti greške i okajati grehe, i ići dalje, boreći se za dečiju i svoju večnost.

Teško je biti čovek, ali je to jedino čoveka dostojno. Nadamo se da će ova knjiga svima nama pomoći da budemo bolji ljudi, to jest da sačuvamo decu Gospodnju - i onu koju imamo kao roditelji, i onu u našim dušama.

Vladimir Dimitrijević


Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
990,00 Din.
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 10703
  • Dimenzije: 21.00cm x 15.50cm x 3.00cm
Pogledano: 414
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.