Meni
Korpa

Riznica

Proizvođač: Riznica Šifra artikla: 13154
Ljudski život bio bi veoma tužan kada bi ljubav bila slučajnost na koju ne možemo da utičemo.Ali, na sreću, to nije tako. Voleti i biti voljen – tome ne samo da je moguće naučiti se, nego je neophodno tome posvetiti posebnu pažnju! Jer – šta je život bez ljubavi, i kakve u njemu može biti radosti?A ..
900,00 RSD
Proizvođač: Riznica Šifra artikla: 12752
Knjiga Negovanje saosećanja prva je knjiga Aleksandra Kolmanovskog. Iako godinama unazad daje intervjue, i piše za razne internet-žurnale, i veoma je poznat, još uvek nije objavio knjigu u Rusiji. Zahvalni smo autoru što nam je omogućio ovo izdanje i što srpski čitaoci putem ove knjige mogu da se up..
840,00 RSD
Raskršća krivice - sveštenik Miloš Vesin
Uskoro
Proizvođač: Riznica Šifra artikla: 12748
Knjiga o. Miloša Vesina „Raskršća krivice“ (kao njegova doktorska disertacija iz savetodavne psihologije) obuhvata preko četristo strana teksta, uz priloženu ogromnu pročitanu i predloženu literaturu. Cilj ovog dugogodišnjeg i savesnog naučnog istraživanja (koje se protezalo od ispitanika Srbije, Is..
1.200,00 RSD
Proizvođač: Riznica Šifra artikla: 12749
Čovek se neprestano suočava sa raznim krizama – smrt nekog bliskog ili dragog čoveka pohodila je svaki dom, u mnogim porodicama bilo je mučnih odnosa među supružnicima, svaki rat donosio je nasilje, opake bolesti dovodile su u teško stanje. Bilo je i drugih kriza tokom vekova. Ali, razmislite – tada..
840,00 RSD
Proizvođač: Riznica Šifra artikla: 12750
Dmitrij Semenik, pravoslavni psiholog, rođen je 1967. godine. Završio tehnički fakultet (MIRЭA) i fakultet za psihologiju (MIP) u Moskvi. Radio kao novinar, u marketingu, bio rukovodilac trgovinskih kompanija. Preživevši krizu rastanka, 2006. godine je osnovao sajt „Preživeti rastanak“, iz kojeg se ..
500,00 RSD
Proizvođač: Riznica Šifra artikla: 12754
Značaj životinja, kao uostalom i svakog stvorenja, je u tome što su one deo Božijeg sveta i što ih Bog voli. Ako prihvatamo stvorenja i brinemo o njima, mi smo u harmoniji sa Bogom i dobijamo veliki blagoslov. U biblijskim pričama o životinjama i pticama – magarcima, gavranima, lavovima, jagnjadi i ..
700,00 RSD
Prikaži od 1 do 6 od 6 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.