Meni
Korpa

Riznica

Proizvođač: Riznica Šifra artikla: 12755
Knjiga Dragutina Ilića je knjiga srbskog pripovedača o Gospodu našem Isusu Hristu. Nema svrhe da knjigu prepričavamo – čitalac će se sam uveriti o kakvom delu je reč. Ipak, kao i uvek, vredi nam da se setimo lika Hristovog kao vododelnice života čoveka i čovečanstva, i da ne zaboravimo da je Ilić sv..
500,00 RSD
Proizvođač: Riznica Šifra artikla: 12753
Jekaterina Aleksejevna Savina, rođena u Moskvi 11. decembra 1957. godine. Živi i radi u Rusiji. Direktor rehabilitacionog centra «ZEBRA», specijalist po psihološkom konsultovanju. Dobivši više psihološko i pravoslavno obrazovanje, više od dvadeset godina se bavi rehabilitacijom alkoholičara, narkoma..
1.300,00 RSD
Proizvođač: Riznica Šifra artikla: 12744
Shimonahinja Marija (monahinja Diodora), rodila se 1896. godine u imućnoj porodici gde je stekla najviša obrazovanja. Znala je nekoliko jezika, prekrasno je svirala klavir, bavila se sportom, plivanjem i jahanjem. Od mladosti je sebe pripremala za duhovni život… Predavši svoj život volji Božijoj,..
600,00 RSD
Proizvođač: Riznica Šifra artikla: 12754
Značaj životinja, kao uostalom i svakog stvorenja, je u tome što su one deo Božijeg sveta i što ih Bog voli. Ako prihvatamo stvorenja i brinemo o njima, mi smo u harmoniji sa Bogom i dobijamo veliki blagoslov. U biblijskim pričama o životinjama i pticama – magarcima, gavranima, lavovima, jagnjadi i ..
600,00 RSD
Prikaži od 1 do 4 od 4 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.