Meni
Korpa

Čovek i životinje - Hrišćanski pogled

Čovek i životinje - Hrišćanski pogled
Čovek i životinje - Hrišćanski pogled
Značaj životinja, kao uostalom i svakog stvorenja, je u tome što su one deo Božijeg sveta i što ih Bog voli. Ako prihvatamo stvorenja i brinemo o njima, mi smo u harmoniji sa Bogom i dobijamo veliki blagoslov. U biblijskim pričama o životinjama i pticama – magarcima, gavranima, lavovima, jagnjadi i mnogim drugim – vidimo obrazac zajednice u kojoj nema zla. Mi susrećemo životinje koje služe Bogu, veruju Mu i proslavljaju Ga; srećemo životinje koje nam donose Božiju pomoć i životinje koje nas uče neporočnosti i čistoti, odanosti i mudrosti.

Knjiga je podeljena na četiri oblasti: BIBLIJSKA SLIKA – govori o životinjama kroz Bibliju; BOGOSLOVSKI PRISTUP – govori se o odnosu životinja sa čovekom, o svetim životinjama, itd.; ČUDESNI DOGAĐAJI – čudesne priče svetitelja sa životinjama; OD ČOVEKA DO MAJMUNA – darvinizam i iskorišćavanje životinja.

Povez: Mek
Strana: 264

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen.

600,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 12754
  • Težina: 200.00 gr
  • Dimenzija: 18.00cm x 0.00cm x 0.00cm
Pogledano: 4216
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i funkcionalnost naše stranice...