Meni
Korpa

Čovek i životinje - Hrišćanski pogled

Čovek i životinje - Hrišćanski pogled
Čovek i životinje - Hrišćanski pogled
Značaj životinja, kao uostalom i svakog stvorenja, je u tome što su one deo Božijeg sveta i što ih Bog voli. Ako prihvatamo stvorenja i brinemo o njima, mi smo u harmoniji sa Bogom i dobijamo veliki blagoslov. U biblijskim pričama o životinjama i pticama – magarcima, gavranima, lavovima, jagnjadi i mnogim drugim – vidimo obrazac zajednice u kojoj nema zla. Mi susrećemo životinje koje služe Bogu, veruju Mu i proslavljaju Ga; srećemo životinje koje nam donose Božiju pomoć i životinje koje nas uče neporočnosti i čistoti, odanosti i mudrosti.

Knjiga je podeljena na četiri oblasti: BIBLIJSKA SLIKA – govori o životinjama kroz Bibliju; BOGOSLOVSKI PRISTUP – govori se o odnosu životinja sa čovekom, o svetim životinjama, itd.; ČUDESNI DOGAĐAJI – čudesne priče svetitelja sa životinjama; OD ČOVEKA DO MAJMUNA – darvinizam i iskorišćavanje životinja.

Povez: Mek
Strana: 264

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Dostava paketa u Srbiji vrši se brzom poštom danas za sutra i to:

  • U roku od 7 radnih dana od prijema narudžbine ukoliko je plaćanje izvršeno platnim karticama ili otkupom
  • U roku od 7 radnih dana od prijema potvrde o uplati narudžbine ukoliko plaćate putem uplate na šalterima banaka ili elektronskim prenosom

Dostava paketa u inostranstvo vrši se putem DHL-a i to:

  • U roku od 10 radnih dana od prijema narudžbine ukoliko je plaćanje izvršeno platnom karticom
  • U roku od 10 radnih dana od prijema potvrde o uplati narudžbine ukoliko plaćate putem banke

Napomena: Subota, Nedelja, dani državnih i pravoslavnih verskih praznika u Srbiji nisu radni dani.

600,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 12754
  • Težina sa ambalažom: 200.00 gr
  • Dimenzija: 18.00cm x 0.00cm x 0.00cm
  • SKU: #
Pogledano: 5773
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.