Meni
Korpa

Pravoslavni molitvenik sa odgovaranjima na liturgiji

Pravoslavni molitvenik sa odgovaranjima na liturgiji
Uskoro
Pravoslavni molitvenik sa odgovaranjima na liturgiji

Pravoslavni molitvenik sa odgovaranjima na liturgiji je posebno izdanje molitvenika koje prati bogosluženje u Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Ovaj molitvenik obuhvata liturgijske tekstove, molitve i odgovore vernika tokom bogosluženja.

Detalji ovog molitvenika obuhvataju redosled bogosluženja, tekstove pesama i molitava koje vernici izgovaraju tokom liturgije, kao i odgovore koje daju u određenim delovima bogosluženja. Ovo izdanje je posebno korisno vernicima koji žele dublje da uđu u bogosluženje i aktivno učestvuju u liturgijskom doživljaju.

Korice: Tvrde
Strana: 200


Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

500,00 RSD
  • Stanje: Uskoro
  • Šifra artikla: 134-01
  • Težina sa ambalažom: 250.00 gr
  • Dimenzija: 17.50cm x 12.00cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 1133
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.