Meni
Korpa

Modlice za slavski kolač 10 elemenata

Modlice za slavski kolač  10 elemenata
Modlice za slavski kolač 10 elemenata

NAPOMENA: U set modlica nije uključena ikona po sopstvenom izboru koje možete videti u donjem delu gde se nalaze povezani proizvodi.

Ovaj set od 10 modlica za kolače predstavlja praktičnu i vrednu alatku za svaku kuhinju. Svaka modlica je izrađena od kvalitetne plastike, bezbedne za upotrebu u kontaktu sa hranom, osiguravajući da su vaši kolači sigurni za konzumaciju.

Modlice su dizajnirane tako da se lako rukuje sa njima, pružajući jasne i precizne oblike za vaš kolač. Raznolikost modlica u setu omogućava vam da kreirate različite oblike ukrasa za kolač

Jedinstveni dodatak svakoj modlici je sekač za testo, koji omogućava da precizno odsecate višak testa oko modlice. Ovo čini proces pripreme kolača brzim i jednostavnim, omogućavajući vam da lako napravite veliki broj ukrasa za kola u kratkom roku.

Ovaj set modlica je praktičan i lako se čisti. Svaka modlica se može bezbedno oprati, omogućavajući laku i brzu čistoću nakon pripreme kolača. Bilo da ste iskusni pekar ili tek početnik, ovaj set modlica će biti koristan dodatak vašoj kuhinji.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.200,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 13188
  • Težina sa ambalažom: 200.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 10830
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.