Meni
Korpa

Kamilavka srpska

Kamilavka srpska
Kamilavka srpska
Kamilavka srpska
Kamilavka srpska
Kamilavka srpska

Ova kamilavka je autentična kapica deo srpske pravoslavne tradicije. Izrađena je od visokokvalitetnog crnog materijala, što odražava njen dubok simbolizam.

Elegantan dizajn: Kamilavka ima jednostavan, ali duboko simboličan dizajn, sa svojom crnom bojom koja predstavlja posvećenje sveštenika Bogu i njihovu ulogu u Crkvi.

Verska tradicija: Ova kamilavka je deo srpske pravoslavne liturgije i nosi se tokom bogosluženja i verskih obreda, simbolizujući duhovnu odgovornost sveštenika.

Kvalitetni materijali: Kamilavka je izrađena od kvalitetnih materijala za udobnost i trajnost.

Ova kamilavka je ne samo verski predmet, već i autentičan deo srpske verske baštine.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

4.800,00 RSD
  • Stanje: 4
  • Šifra artikla: 9251
  • Težina sa ambalažom: 670.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 11139

Moguće opcije

Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.