Meni
Korpa

Livadski med 1 kg

Livadski  med 1 kg
Livadski med 1 kg

Livadski manastirski med Manastira Uspenja Presvete Bogorodice kod Vladičinog Hana, je vrsta meda koja se proizvodi na livadama i pašnjacima, u okolini manastira. Ova vrsta meda se smatra vrlo kvalitetnom zbog prirodnog okruženja u kojem se pčele hrane i sakupljaju nektar.

Livadske pašnjake karakteriše prisustvo različitih vrsta divljeg cveća i biljaka, što utiče na ukus i kvalitet meda. Pčele sakupljaju nektar i polen sa ovih biljaka i cveća i od njih prave med. Livadski manastirski med ima specifičan ukus i aromu koja je blaga, slatka i prijatna.

Proizvodnja livadskog manastirskog meda se odvija na tradicionalan način, bez upotrebe hemijskih preparata i veštačkih đubriva. Ova vrsta meda se prikuplja ručno i proizvodi u malim serijama, kako bi očuvali njegovu visoku kvalitetu i nutritivnu vrednost. Takođe, ovaj med se obično ne zagreva na visokim temperaturama, što znači da ostaje sirov i da se očuvaju svi njegovi prirodni sastojci.

Livadski manastirski med se smatra jednim od najkvalitetnijih medova i ceni se zbog svojih lekovitih svojstava. On sadrži antioksidanse, vitamine, minerale i druge hranljive sastojke koji pozitivno utiču na zdravlje. Ovaj med se koristi u različite svrhe, uključujući tretman prehlade i kašlja, za jačanje imunog sistema, za smanjenje stresa i poboljšanje sna. Takođe se koristi kao zaslađivač u različitim jelima i napicima.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.000,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 12689-02
  • Težina sa ambalažom: 1,400.00 gr
  • Dimenzija: 14.50cm x 9.50cm x 9.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 6054
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.