Meni
Korpa

Манастир Uspenje Presvete Bogorodice

Proizvođač: Манастир Uspenje Presvete Bogorodice Šifra artikla: 13083
Proizvod manastira Uspenja Presvete Bogorodice, Vladičin Han.  Za spoljnu upotrebu i pomaže:Protiv reumeUblažava bol kod gihta, artitisa i išijasaKod otoka, uganuća i prelomaZa regeneraciju koštanog vezivnog tkivaProizvedeno na bazi propolisa, voska, gaveza i maslinovog ulja...
1.000,00 RSD
Proizvođač: Манастир Uspenje Presvete Bogorodice Šifra artikla: 13229-03
Propolis kapi u spreju 40% alkoholni rastvor...
700,00 RSD
Proizvođač: Манастир Uspenje Presvete Bogorodice Šifra artikla: 12689-02
Livadski manastirski med Manastira Uspenja Presvete Bogorodice kod Vladičinog Hana, je vrsta meda koja se proizvodi na livadama i pašnjacima, u okolini manastira. Ova vrsta meda se smatra vrlo kvalitetnom zbog prirodnog okruženja u kojem se pčele hrane i sakupljaju nektar.Livadske pašnjake karakteri..
2.000,00 RSD
Proizvođač: Манастир Uspenje Presvete Bogorodice Šifra artikla: 12689-03
Proizvod sa podnevlja Manastira Uspenja Presvete Bogorodice. Vladičin Han...
2.000,00 RSD
Proizvođač: Манастир Uspenje Presvete Bogorodice Šifra artikla: 12682-01
Imuno miks se koristi se za jačanje imuniteta.Med sa polenom, propolisom i matičnim mlečomProizvod sa podnevlja Manastira Uspenja Presvete Bogorodice. Vladičin Han...
1.700,00 RSD
Proizvođač: Манастир Uspenje Presvete Bogorodice Šifra artikla: 12682-02
Imuno med koristi se za podizanje energije i jačanje imuniteta.Napomena: Nije za osobe alergične na orah, badem, lešnik, papaju,ananas, brusnicu, suvo grožđe, kajsiju, smokvu i med. Primena: Obavezno promešati pre upotrebe i uzimati dva puta po jednu supenu kašiku dnevno. Proizvod sa podnevlja Manas..
1.700,00 RSD
Proizvođač: Манастир Uspenje Presvete Bogorodice Šifra artikla: 12682-04
Bronhi med koristi se za pročišćavanje disajnih organa, bronhitis, izbacivanje šlajma i asmatičare. Napomena: Nije za osobe alergične na me, origano, propolis, bosiqak, đumbir, anis, cimetPrimena: Obavezno promešati pre upotrebe i uzimati dva puta po jednu supenu kašiku dnevno. Proizvod sa podnevlja..
1.700,00 RSD
Proizvođač: Манастир Uspenje Presvete Bogorodice Šifra artikla: 12682-05
Pomaže kod upale mokraćnih kanala i protiv upornih bakterija. Melem za anemičnost ne smeju da koriste osobe alergične na med, susam, koprivu, aroniju i brusnicu. Primena: Dva puta po jednu supenu kašiku dnevno. Proizvod sa podnevlja Manastira Uspenja Presvete Bogorodice. Vladičin Han...
1.700,00 RSD
Proizvođač: Манастир Uspenje Presvete Bogorodice Šifra artikla: 12682-03
Za reumatske probleme, čišćewe organizma i izbacivanje toksina, ubrzavanje metabolizma. Napomena: Reumatiks ne smeju da koriste osobe alergične na med, lan bananu, kurkumu susam. Primena: Dva puta po jednu supenu kašiku dnevno. Proizvod sa podnevlja Manastira Uspenja Presvete Bogorodice. Vladičin Ha..
1.700,00 RSD
Prikaži od 1 do 9 od 9 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.