Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Teologija ikone i crkveno stvaralaštvo

Teologija ikone i crkveno stvaralaštvo
-30 %
Teologija ikone i crkveno stvaralaštvo

U saradnji sa Ministarstvom vera i dijaspore republike Srbije u okviru projekta "Unapređenje verske kulture, verskih sloboda i tolerancije", kao dela programa "Ostvarivanje saradnje države sa crkvama i verskim zajednicama", izdavačka ustanova Eparhije šumadijske "Kalenić" objavljuje zbornik "Teologija ikone i crkveno stvaralaštvo" u kojem su zastupljeni tekstovi koji unapređuju teološko razumevanje i umetničko stvaralaštvo u oblasti ikonopisa, freskopisa i drugih oblika vizuelnog izražavanja. Reč je o radovima najistaknutijih savremenih stvaralaca i teoretičara crkvenog slikarstva iz različitih zemalja i različitih pomesnih Crkava, što doprinosi sagledavanju razlika i sličnosti kultura unutar savremenog Pravoslavlja kao i potpunijem sagledavanju kompleksne crkvenoumetničke problematike.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

Ova ponuda završava se za:
Dan
Sat
Min
Sec
525,00 RSD
750,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 5747
  • Težina sa ambalažom: 394.45 gr
  • Dimenzije: 1.50cm x 15.00cm x 23.00cm
  • SKU: ***
Pogledano: 6588
Tagovi: teologija , ikine
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.