Meni
Korpa

Kako sačuvati duševno zdravlje

Kako sačuvati duševno zdravlje
Kako sačuvati duševno zdravlje

Kako sačuvati duševno zdravlje: Pravoslavno isceljivanje duševnih rana i duhovnih bolesti je knjiga koja nas vodi na put ka očuvanju duševnog zdravlja, usklađenog sa Božijim blagoslovima.

U današnjem svetu, mnoge poremećaje i nesavršenosti u našem okruženju i duhovnom biću lišavaju nas neophodne ravnoteže, ostavljajući nas sa ranama od kojih se teško oporavljamo. Ova knjiga dolazi kao blagoslov u pravom trenutku, pružajući nam uvid u pastirsku psihologiju i objašnjavajući kada je potrebna psihijatrija.

Takođe nas upućuje kako da se suočimo sa izazovima modernog doba, uključujući "psihološki detoks", i kako da duhovno osnažimo našu podsvest verom.

Autori nas vode kroz proces krštenja naše podsvesti i pomaganja da se oslobodimo tereta krivice, uz istinsko kajanje. U vremenima nemira i tuge, ova knjiga postaje svojevrsni vodič za putovanje prema miru, kao što je pesnik rekao, luči mira u beskrajnom Hristu. Kako sačuvati duševno zdravlje postaje dragoceni resurs za sve one koji traže duhovno isceljenje i blagostanje u savremenom svetu.

Broj strana: 376
Povez: Tvrd
Pismo: Ćirilica


Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

800,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 13331
  • Težina sa ambalažom: 500.00 gr
  • Dimenzija: 20.00cm x 14.00cm x 3.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 501
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.