Meni
Korpa

Kadionica metalna (13x11) cm

Kadionica metalna (13x11) cm
Kadionica metalna (13x11) cm
Kadionica metalna (13x11) cm
Kadionica metalna (13x11) cm
Kadionica metalna (13x11) cm

Kadionica je izrađena od metala, što joj daje trajnost i čvrstinu. Njena metalna drška omogućava lako držanje i prenošenje kadionice bez opasnosti od opekotina. Poklopac takođe izrađen od metala, osigurava sigurno zatvaranje i čuvanje sadržaja unutar kadionice.

Poseban dodatak za sagorevanje briketa i tamjana čini ovu kadionicu praktičnom za upotrebu. Dodatak omogućava da briketi ili tamjan sagorevaju ravnomerno i kontrolisano, pružajući kontinuirani mirisni dim bez nepotrebnog dimljenja ili isparenja.

Jedna od ključnih karakteristika ove kadionice je mogućnost lako vađenja i čišćenja dodatka za sagorevanje. Ova funkcija olakšava održavanje i čišćenje kadionice nakon upotrebe, što je važno za očuvanje njenog izgleda i funkcionalnosti tokom vremena.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.200,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 11539
  • Težina sa ambalažom: 120.00 gr
  • Dimenzija: 13.00cm x 11.00cm x 5.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 866
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.