Meni
Korpa

Da opet postanemo hrišćani - Savremeni ruski duhovnici i nauka spasenja

Da opet postanemo hrišćani - Savremeni ruski duhovnici i nauka spasenja
Da opet postanemo hrišćani - Savremeni ruski duhovnici i nauka spasenja

Da opet postanemo hrišćani / Savremeni ruski duhovnici i nauka spasenja – ep. Nektarije Morozov, o. Valerij Duhanjin, o. Andrej Tkačov.

Morozov, Tkačov i Duhanjin propovednici su reči Božje bez koje se reč čovekova nađe u tami zabludelosti Adamovih potomaka. Zašto su nam potrebni dobri tumači Svetog Pisma, kadri da ga primene na naše doba? Zato što je Sveto Pismo za pravoslavne knjiga koja se bogosluži i čijom se rečju, u Liturgiji reči, na slovesni način pričešćujemo, spremajući se za Sveto Pričešće Telom i Krvlju Gospodnjom u drugom delu Liturgije, posle uznošenja Časnih Darova. Zato nam ova knjiga nudi svest o tome da je pravoslavlje, pre svega i iznad svega, praktična ponašanja, i način kako se odnosimo prema bližnjima, ali i prema sebi. Jer kako su govorili Sveti Oci, treba naučiti da podnosiš svoje slabosti. Ne pravdajući ljudske slabosti, savremeni ruski duhovnici nas pozivaju da jačamo u Hristu, i nosimo svoj krst sa radošću i ponosom zbog vaskrsenja u kome učestvujemo po meri sledovanja za Vaskrsenje.

Strana: 452
Pismo: Ćirilica

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.620,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 13021
  • Težina sa ambalažom: 400.00 gr
  • Dimenzija: 19.50cm x 0.00cm x 0.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 2760
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.