Meni
Korpa

Gospode, očisti grehe moje – Praktični priručnik za pokajanje i ispovest

Gospode, očisti grehe moje – Praktični priručnik za pokajanje i ispovest
Rasprodato
Gospode, očisti grehe moje – Praktični priručnik za pokajanje i ispovest

Jedna od najvažnijih osobina po kojoj je čovek to što jeste upravo je pokajanje. Pokajanjem mi govorimo Gospodu: „Gospode, sve ove prestupe ja sam učinio, ali ja nisam sav u tim prestupima! Pomozi mi i spasi ovaj sveti ostatak u meni.“ Današnji čovek je, zaboravibši da ovako vapije Gospodu, postao bolestan duševno i telesno. Ova je knjiga tu da vam pomogne, da vam pokaže puteve pokajanja i ispovesti, da ga nauči da nema greha koji Bog neće oprostiti osim onog za koji od Boga u Crkvi NJegovoj nismo tražili oproštaj…

Strana 402

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.620,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 11422
  • Težina sa ambalažom: 552.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 15.00cm x 3.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 5473
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.