Meni
Korpa

Voćna Rakija od Kajsije - Manastir Sveti Đorđe, Temska 0,75 l

Voćna Rakija od Kajsije - Manastir Sveti Đorđe, Temska 0,75 l
Voćna Rakija od Kajsije - Manastir Sveti Đorđe, Temska 0,75 l

U mirnom okruženju manastira Sveti Đorđe iz Temske, gde se spajaju molitva, tradicija i priroda, rađa se ovaj dragulj među rakijama. Voćna rakija od kajsije iz berbe 2021. godine donosi svežinu i bogatstvo ukusa, karakteristično za plodove uzgajane na monaškim imanjima.

Svaka kapi ovog pića od 0,75 litara odiše aromom zrele kajsije, sa pažljivo izbalansiranim tonovima koji osvajaju nepce. Sa sadržajem alkohola od 46%, ova rakija nije samo snažna, već i harmonična, odražavajući posvećenost i stručnost monaha koji stoje iza njenog stvaranja.

Manastir Sveti Đorđe, poznat po svojoj duhovnosti i tradiciji, pretače tu istu strast i posvećenost u svaku bocu ove rakije. Bilo da je uživate uz posebne prilike, kao deo tradicionalnog srpskog gostoprimstva ili je poklanjate kao simbol kvaliteta i tradicije, ova rakija je savršen izbor.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 13224-01
  • Težina sa ambalažom: 1,700.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 2707
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.