Meni
Korpa

Mesingano viseće kandilo (14x9) cm

Mesingano viseće kandilo (14x9) cm
Mesingano viseće kandilo (14x9) cm
Mesingano viseće kandilo (14x9) cm
Mesingano viseće kandilo (14x9) cm
Mesingano viseće kandilo (14x9) cm

Pravoslavno mesingano zidno kandilo sa čistim linijama predstavlja verski predmet za Vaš dom ili crkvu. Kandilo se isporučuje sa zidnim nosačem i čašom. Izrađeno je od mesinga, koji mu daje toplinu i čvrstinu, a svojim minimalističkim dizajnom se lako uklapa u različite prostore.

Nosač kandila je takođe napravljen od mesinga i ima rupu za pričvršćivanje na zid, dok čaša za ima pravilan oblik i napravljena je od stakla, koje će zaštititi plamen od vetra. Kandilo ima glatke i jednostavne linije, bez šara ili ukrasa, što ga čini pogodnim za pravoslavne crkve i domove.

Kada se kandilo upali, kandilo emituje toplu i ugodnu atmosferu u prostoru, što ga čini idealnim za molitve i duhovne trenutke. Ovaj mesingani zidni svijećnjak će dodati dostojanstvenost i toplinu Vašem domu ili crkvi, dok istovremeno pruža funkcionalnost osvetljenja prostora.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 7808-23
  • Težina sa ambalažom: 400.00 gr
  • Dimenzija: 14.00cm x 9.00cm x 9.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 2683
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.