Meni
Korpa

Torbica za čuvanje kosice sa krštenja

Torbica za čuvanje kosice sa krštenja
Torbica za čuvanje kosice sa krštenja
U srpskoj pravoslavnoj tradiciji postoji običaj da se nakon obreda krštenja odreže deo kose krštene osobe, simbolizujući njenu duhovnu obnovu i čistotu. Kao čuvar ove dragocene uspomene, posebno dizajnirana torbica od somotnog platna služi da u sebi sačuva ovaj deo kose.

Izrađena sa posebnom pažnjom, torbica je izrađena od somota, materijal poznat po svojoj mekoći i eleganciji, čime se osigurava da uspomena ostane zaštićena i očuvana. Na prednjoj strani torbice, pažljivo je umetnut krst, ne samo kao ukras, već i kao simbol vere i pripadnosti pravoslavnoj crkvi. Ovaj krst, uz ostale pažljivo odabrane ukrase, doprinosi svečanom izgledu torbice, čineći je istovremeno predmetom duhovne vrednosti i estetskog zadovoljstva.

Torbica je dizajnirana tako da kombinuje funkcionalnost sa dubokim simbolizmom, pružajući sigurno mesto za čuvanje kosice od krštenja, ali i služeći kao trajni podsetnik na jedan od najznačajnijih trenutaka u životu pravoslavnog hrišćanina. Njena upotreba prenosi poruku o važnosti očuvanja tradicije i vere kroz generacije, naglašavajući značaj duhovne povezanosti i kontinuiteta.

Kroz svoj jedinstveni dizajn i namenu, ova torbica predstavlja više od pukog predmeta; ona je simbol vere, tradicije i ljubavi koja se prenosi iz generacije u generaciju, čuvajući u sebi ne samo fizičku, već i duhovnu uspomenu na čin krštenja.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

300,00 RSD
  • Stanje: 4
  • Šifra artikla: 6001-03
  • Težina sa ambalažom: 10.00 gr
  • Dimenzija: 7.00cm x 9.00cm x 0.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 2633
Tagovi: torbica
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.