Meni
Korpa

Tamjan 7 vrsta (15,5x10) cm

Tamjan 7 vrsta (15,5x10) cm
Tamjan 7 vrsta (15,5x10) cm

Ova unikatna plastična kutija u obliku krsta nije samo funkcionalna, već i simbolično dizajnirana. Providna plastika omogućava lako pregledanje sadržaja, dok oblik krsta dodaje duhovnu dimenziju samom predmetu. Kutija je inteligentno podeljena na sedam pregrada, koje su raspoređene tako da čuvaju i organizuju sadržaj na efikasan način.

Unutar sedam pregrada nalazi se raznovrsnih sedam vrsta tamjana, svaki sa svojim jedinstvenim mirisom i bojom. Ovi tamjani su pažljivo odabrani kako bi pružili različite olfaktorne doživljaje, koji mogu biti upotrebljeni u različitim verskim obredima ili meditativnim praksama.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

500,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 9553-03-02
  • Težina sa ambalažom: 150.00 gr
  • Dimenzija: 15.50cm x 10.00cm x 2.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 1615
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.