Meni
Korpa

Sveti Nikola (38x33) cm

Sveti Nikola (38x33) cm
Sveti Nikola (38x33) cm
Sveti Nikola (38x33) cm
Sveti Nikola (38x33) cm
Sveti Nikola (38x33) cm

Pravoslavna ikona izrađena je na čvrstoj drvenoj podlozi koja pruža stabilnost i trajnost.

Ikona je uokvirena prelepim drvenim ramom koji dodatno naglašava njen estetski izgled i duhovnu vrednost.

Sama ikona je izrađena na aluminijumskoj podlozi, koja obezbeđuje dugotrajnost i otpornost na spoljašnje uticaje.

Površina ikone je prevučena srebrnom folijom, koja dodaje luksuzan i svetlucav izgled.

Pojedini detalji na ikoni su istaknuti pozlatom, što dodatno naglašava važnost i lepotu prikazanih svetih likova i scena. Ikona je zastakljena, što je štiti od prašine i drugih oštećenja, a takođe omogućava lako održavanje.

Ova ikona predstavlja spoj tradicije i savremenog zanatstva, pružajući vernicima ne samo duhovnu inspiraciju, već i umetničko zadovoljstvo.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

6.500,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 10566-16-43
  • Težina sa ambalažom: 1,500.00 gr
  • Dimenzija: 38.00cm x 33.00cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 424
Tagovi: Sveti Nikola
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.