Meni
Korpa

Stono mesingano kandilo (18x9) cm

Stono mesingano kandilo (18x9) cm
Stono mesingano kandilo (18x9) cm
Stono mesingano kandilo (18x9) cm
Stono mesingano kandilo (18x9) cm
Stono mesingano kandilo (18x9) cm

Ovo elegantno kandilo je osmišljeno kako bi unelo duhovnu atmosferu u vaš dom, crkvu ili bilo koje okruženje za molitvu.

Donji deo kandila, sa svojim postoljem i držačem za čašu, pruža stabilnost i sigurnost tokom upotrebe. Mesing koji je temelj ovog dela pruža ne samo čvrstoću, već i estetsku lepotu koja će istaći svaki kutak vašeg svetilišta.

Gornji deo kandila, elegantno oblikovan sa ukrasnim krstom, dodaje posebnu notu svetosti. Ovaj poklopac nije samo funkcionalan, već je i simbol duhovne zaštite i blagoslova. Svaki detalj, od oblika do izrade, pažljivo je osmišljen kako bi se postigla harmonija između estetike i duhovnosti.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.500,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 11540-08
  • Težina sa ambalažom: 450.00 gr
  • Dimenzija: 19.00cm x 9.00cm x 9.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 1289
Tagovi: Kandilo , Mesing
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.