Meni
Korpa

Krsna slava, tradicija i značaj - Sveti Stefan

Krsna slava, tradicija i značaj - Sveti Stefan
Krsna slava, tradicija i značaj - Sveti Stefan

"Džepno izdanje 'Krsne Slave: Tradicija i Značaj' predstavlja dragocen vodič kroz važan aspekt srpske pravoslavne tradicije - krsnu slavu. Ova knjižica otkriva četiri ključna poglavlja koja su neizostavni deo slavljenja krsne slave.

U prvom poglavlju, 'Zdravica za Krsnu Slavu', čitaoci će pronaći inspirativne i tradicionalne zdravice koje se izgovaraju tokom slave, dodajući posebnu notu svečanosti i zajedništva na ovom važnom verskom obredu.

Zatim, 'Značaj Slave' duboko analizira istorijski i duhovni značaj krsne slave u srpskoj pravoslavnoj kulturi. Kroz ovo poglavlje, čitaoci će razumeti duboko ukorenjenu simboliku i duhovnu važnost ovog običaja koji se prenosi s kolena na koleno.

"Svećenje Vodice" je treće poglavlje koje detaljno opisuje ritual svećenja vodice, ključni deo pripreme za krsnu slavu. Ovo poglavlje nudi čitaocima praktične savete i informacije o ovom svečanom činu, oslanjajući se na tradicionalne običaje i duhovne konotacije.

Konačno, "Detaljni Podaci o Slavi" pružaju sveobuhvatne informacije o procesu organizacije i obeležavanja krsne slave. Od izbora sveca za slavu do tradicionalnih jela i obrednih postupaka, ovo poglavlje služi kao praktičan vodič koji će pomoći domaćinima da uspešno i svečano proslave svoju krsnu slavu.

'Ova knjiga je neizostavan pratilac za sve koji žele da dublje razumeju i proslave krsnu slavu. Kroz četiri ključna poglavlja, čitaoci će otkriti bogatstvo tradicije, duhovnosti i zajedništva koje krsna slava donosi u srpsku pravoslavnu zajednicu.'"

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

100,00 RSD
  • Stanje: 8
  • Šifra artikla: 9233-05-62
  • Težina sa ambalažom: 30.00 gr
  • Dimenzija: 10.00cm x 7.00cm x 0.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 941
Tagovi: Krsna slava
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.