Meni
Korpa

Stono kandilo mesing-hrom (20x8,5) cm

Stono kandilo mesing-hrom (20x8,5) cm
Stono kandilo mesing-hrom (20x8,5) cm
Stono kandilo mesing-hrom (20x8,5) cm
Stono kandilo mesing-hrom (20x8,5) cm
Stono kandilo mesing-hrom (20x8,5) cm

Ovo pravoslavno kandilo predstavlja izvanredan spoj tradicije i kvaliteta. Napravljeno od kvalitetnog mesinga, dodatno je hromirano kako bi se postigao elegantan, visoko poliran finiš. Ovaj završni tretman pruža kandilu ne samo sjaj i dugotrajnost, već i dodatni nivo sofisticiranosti.

Kandilo se sastoji od dva dela. Donji deo predstavlja široku, stabilnu osnovu koja osigurava da kandilo stoji sigurno i stabilno na bilo kojoj površini. Osnova, napravljena od mesinga, odražava istu srebrnkastu boju hroma i sjaja, dodajući vizualnu harmoniju celom kandilu.

Gornji deo predstavlja mesingani poklopac s prorezima koji pružaju izlaz za svetlost kandila. Ovi prorezi su precizno oblikovani, omogućavajući svetlosti da sija kroz njih, dok istovremeno štite plamen od vetra i drugih elemenata. Na vrhu poklopca nalazi se ukras, koji predstavlja još jedan element pravoslavne simbolike i dizajna, hromiran da odgovara ostatku kandila.

U sklopu kandila dolazi i crvena vatrostalna čaša koja služi za držanje ulja i fitilja sa plovkom. Ova čaša ne samo da je praktična i bezbedna za upotrebu, već dodaje i predivan kontrast boje celom kandilu, dodatno naglašavajući njegovu eleganciju.

Ukupno gledano, ovo pravoslavno kandilo je istinsko umetničko delo, koje istovremeno pruža funkcionalnost i vizuelni užitak. Njegov hromirani finiš, kombinovan sa bogatstvom detalja i dizajna, čini ga istaknutim dodatkom svakoj pravoslavnoj kući ili crkvi.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.500,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 11540-02
  • Težina sa ambalažom: 550.00 gr
  • Dimenzija: 20.00cm x 8.50cm x 8.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 3619
Tagovi: Mesingano , Kandilo , Stono
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.