Meni
Korpa

Skufija ruska

Skufija ruska
Skufija ruska

Ova ruska skufija je autentična kapica deo monaške tradicije u Ruskoj pravoslavnoj crkvi. Izrađena je sa posebnom pažnjom prema tradicionalnom izgledu i duhovnom značenju.

Elegantan Dizajn: Skufija ima karakterističan oblik sa širokim obodom i dolazi u crnoj ili tamnosmeđoj boji. Njena svrha je zaštita monaha od spoljnih elemenata tokom njihovog svakodnevnog monaškog života.

Duhovno Značenje: Skufija predstavlja simbol monaškog posvećenja, asketizma i odricanja od svetskog materijalizma. Njeno nošenje označava monašku predanost i život u duhovnosti.

Autentična Tradicija: Ova skufija je deo bogate monaške tradicije u Ruskoj pravoslavnoj crkvi, koja seže unazad vekovima.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.200,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 10281
  • Težina sa ambalažom: 200.00 gr
  • Dimenzija: 17.00cm x 26.00cm x 26.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 2944

Moguće opcije

Tagovi: Skufija
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.