Meni
Korpa

Trebnik (prevod dr Emilijan Čarnić)

Trebnik (prevod dr Emilijan Čarnić)
Trebnik (prevod dr Emilijan Čarnić)

Mali Trebnik u crnoj boji sa tvrdim koricama predstavlja elegantno i ozbiljno izdanje, pogodno za vernike koji traže kvalitetan i trajan bogoslužbeni predmet. Robustne i otporne na habanje, tvrde korice ovog izdanja su ukrašene utisnutim krstom na prednjoj strani, koji suptilno ali snažno simbolizuje veru. Dodatni sloj sofisticiranosti i luksuza pridaje zlatotisak, koji je korišćen za utiskivanje naziva "Trebnik" i krsta, čineći knjigu vizuelno privlačnom i lako prepoznatljivom.

Prevod ovog izdanja potpisuje Dr. Emilijan Čarnić, što garantuje visok kvalitet i stručnost u tumačenju bogoslužbenih tekstova. Ova knjiga je idealna za kućnu biblioteku, ali je dovoljno kompaktna da se može nositi na putovanjima ili koristiti u crkvi. S obzirom na svoju elegantnu izradu, može biti i odličan poklon za krštenja, venčanja ili druge važne životne događaje.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.500,00 RSD
  • Stanje: 4
  • Šifra artikla: 1091
  • Težina sa ambalažom: 720.00 gr
  • Dimenzija: 17.00cm x 13.00cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 5804
Tagovi: Trebnik , Čarnić
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.