Meni
Korpa

Pravoslavni molitvoslov

Pravoslavni molitvoslov
Pravoslavni molitvoslov
Rasprodato
Pravoslavni molitvoslov
Pravoslavni molitvoslov
Pravoslavni molitvoslov

Pravoslavni molitvoslov je knjiga u pravoslavnom hrišćanstvu koja sadrži molitve i bogoslužbene tekstove koji se koriste u crkvenim i ličnim molitvama. U pravoslavlju se molitva smatra jednim od najvažnijih načina uspostavljanja veze sa Bogom i sticanja duhovne snage.

Molitvoslov obično sadrži jutarnje i večernje molitve, molitve za različite prilike i potrebe, molitve za zdravlje, blagoslov hrane, molitve za pokoj duša, ali i pesme i himne koje se koriste u bogosluženjima. Osim toga, u molitvoslovu se mogu naći i različiti bogoslužbeni tekstovi, kao što su čitanja iz Svetog pisma, kanoni, akatisti, molitve svetiteljima, propovedi i drugi liturgijski tekstovi.

Pravoslavni molitvoslov je važan za sve vernike koji žele da se duhovno usavršavaju i da redovno praktikuju molitvu. Mnogi pravoslavni vernici drže molitvoslov kod kuće kako bi mogli da se mole u tišini i u skladu sa bogoslužbenim tradicijama pravoslavne crkve.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.400,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 11197
  • Težina sa ambalažom: 1,400.00 gr
  • Dimenzija: 21.50cm x 16.00cm x 4.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 4738
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.