Meni
Korpa

Sveto pismo veći format

Sveto pismo veći format
Sveto pismo veći format
Sveto pismo veći format
Sveto pismo veći format
Sveto pismo veći format
Sveto pismo veći format
Sveto pismo veći format
Sveto pismo veći format
Sveto pismo veći format

Sveto pismo, takođe poznato kao Biblija, je zbirka knjiga koje su napisali različiti autori pod nadahnućem Božjim. Ono se sastoji od 66 knjiga, podeljenih na dva dela: Stari zavet i Novi zavet.

Stari zavet se sastoji od 39 knjiga koje govore o stvaranju sveta, Božjoj objavi, zakonima i prorocima. Sadrži neke od najpoznatijih priča i likova u istoriji, uključujući Adama i Evu, Noja i potop, Mojsija i izlazak iz Egipta, kralja Davida i proroke Izaiju i Jeremiju.

Novi zavet sadrži 27 knjiga koje govore o životu i delu Isusa Hrista, i o životu prvih hrišćanskih zajednica. Sadrži četiri evanđelja (Matej, Marko, Luka i Ivan) koja opisuju Isusov život, smrt i uskrsnuće, kao i poslanice koje su pisali hrišćanske vođe poput Pavla, Jakova i Petra.

Sveto pismo je svetinja za hrišćane i jevreje, a u njemu se nalaze moralni i duhovni principi, uputstva za život i verske obrede. Mnogi ljudi smatraju da je sveto pismo jedan od najvažnijih tekstova u zapadnoj civilizaciji, a mnogi se njime vode u svojim životima i odlukama. Ono je izuzetno uticajno u religiji, kulturi i umetnosti, te je imalo dubok i dugotrajan uticaj na ljudsku istoriju.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.200,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 1574-01
  • Težina sa ambalažom: 950.00 gr
  • Dimenzija: 23.50cm x 16.50cm x 2.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 9306
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.