Meni
Korpa

Pokrov Presvete Bogorodice (30x20) cm

Pokrov Presvete  Bogorodice  (30x20) cm
Pokrov Presvete Bogorodice (30x20) cm

Ova pravoslavna ikona, izrađena na medijapan ploči tehnikom kaširanja, predstavlja vrhunsku izradu koja kombinuje tradiciju i kvalitet.

Medijapan ploča kao osnova pruža izuzetnu stabilnost i glatku površinu koja omogućava precizno kaširanje slike, garantujući postojanost i dugovečnost.

Ključna karakteristika koja ovu ikonu izdvaja jeste zlatotisak, tehnika kojom se nanošenjem zlata dodaju svetlucavi detalji, ističući svetost i magnificenciju pravoslavnih svetaca. Rezultat je prelepa i trajna ikona koja odražava duhovnu i estetsku vrednost pravoslavlja.

Idealna je za svaki dom ili crkveni prostor koji želi da odaje poštovanje tradiciji uz visok standard kvaliteta

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.000,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 3599-01-101
  • Težina sa ambalažom: 10.00 gr
  • Dimenzija: 30.00cm x 20.00cm x 0.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 11323
Tagovi: Presveta , Bogorodica
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.