Meni
Korpa

Krst za kola (10x6) cm

Krst za kola (10x6) cm
Krst za kola (10x6) cm

Ovaj predivno izrađen drveni krst za kola kombinuje tradicionalnu estetiku sa savremenom tehnologijom. Napravljen od kvalitetnog drveta, njegove precizne linije i detalji dobijeni su kroz lasersko sečenje, što osigurava čiste i izražajne konture.

Laserska gravura na krstu daje mu poseban pečat. Svaka gravura je precizno urezana, ističući detalje i dodajući dubinu i karakter krstu. Ova tehnika graviranja ne samo da omogućava izvanrednu detaljnost, već i garantuje da će dizajn ostati postojan kroz vreme.

Krst je dizajniran tako da se lako može postaviti u vašem automobilu, služeći kao simbol vere i zaštite tokom putovanja. Osim toga, njegova estetska vrednost unosi toplinu i eleganciju u unutrašnjost vašeg vozila.

Ukoliko tražite sofisticiran i smislen dodatak za vaš automobil koji kombinuje tradiciju i modernu tehnologiju, ovaj drveni krst s laserskom gravurom je savršen izbor.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

200,00 RSD
  • Stanje: 5
  • Šifra artikla: 9690-71
  • Težina sa ambalažom: 25.00 gr
  • Dimenzija: 10.00cm x 6.00cm x 1.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 1621
Tagovi: krst , kola , krstovi
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.