Meni
Korpa

Paunovo pero - Ljiljana Habjanović Đurović

Paunovo pero - Ljiljana Habjanović Đurović
Paunovo pero - Ljiljana Habjanović Đurović

Paunovo pero je uzbudljiva saga o generaciji koja je pevala Daj nam sunca i verovala je da je realno zahtevati nemoguće.
Želele su da svoj život uzmu u svoje ruke i da postanu vlasnice sopstvene duše, ma šta to značilo. I nikako nisu pristajale da ponove sudbine svojih majki.

Sedamdesetih su rekle: Sloboda!
Osamdesetih su naporno radile da bi dokazale da mogu sve.
Devedesetih su se suočile sa svojim kćerima i pokušale da se sete kakve su nekada bile.

Paunovo pero je potresna knjiga o svim ženskim traženjima, od prve Adamove žene Lilit, koja se pobunila protiv muške tiranije u Rajskoj bašti, do Ive, koja na ulasku u dvadeset prvi vek shvata da nas samo ljubav može spasti.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

700,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 12097
  • Težina sa ambalažom: 600.00 gr
  • Dimenzija: 20.00cm x 12.00cm x 4.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 1382
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.