Meni
Korpa

Biblija za mlade

Biblija za mlade
Biblija za mlade

Znaš li da je Biblija najvažnija knjiga na svetu? To nije obična knjiga, to je - Reč Božija. Čitajući Bibliju, mi proučavamo istoriju, shvatamo tajnu stvaranja sveta i čoveka. Iz Biblije doznajemo blagu vest o spasenju sveta koje je izvršio Gospod Isus Hristos. Biblija se deli na dva dela, koji se nazivaju Stari i Novi Zavet. U Starom Zavetu govori se o Božijem stvaranju sveta i o životu ljudi do Spasiteljevog dolaska na zemlju. U Novi Zavet su ušla Jevanđelja, koja pripovedaju o zemaljskom životu Gospoda Isusa Hrista, o NJegovom učenju i o tome kako je On na krstu umro za sve nas. Gospod Isus Hristos je - glavna tema vascele Biblije. Knjiga, koju držiš u rukama, upozaće te s najvažniji događajima opisanim u Bibliji, a sjajne ilustracje učiniće čitanje još privlačnijim.

Povez: Tvrd
Strana:223

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.200,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 4502
  • Težina sa ambalažom: 950.00 gr
  • Dimenzija: 24.00cm x 17.50cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 3721
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.