Meni
Korpa

Ostrvo nebesko i zemlja živih

Ostrvo nebesko i zemlja živih
Ostrvo nebesko i zemlja živih
Draga braćo i sestre, Srbi pravoslavni, potomci Svetog Save i Svetog kneza Lazara! Da li znate da je nekad čitava Zapad Evrope bio pravoslavno hrišćanski, i da su tamo Bogom javljeni mnogi sveci Crkve naše, koje i mi treba da slavimo i poštujemo, ejr su Hristom zablistali u Duhu Svetom u doma kad smo svi bili jedno u blagodati Očevoj? Da li znate da je jedan od najvećih svetaca Crkve od Istoka u 20. veku, Sveti Jovan Šangajski i Sanfranciskanski, dok je bio vladika zapadnoevropski, činio sve da obnovi kultove tamošnjih pravoslavnih  svetaca, i da Evropljane koji su prilazili Jendoj, Svetoj, Sabornoj i Apostolskoj Crkvi, podseti na ugodnike Božije iz njihovog naroda? …

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.730,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 11420
  • Težina sa ambalažom: 880.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 16.00cm x 3.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 2996
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.