Meni
Korpa

Sveštenička kadionica (17x10) cm

Sveštenička kadionica (17x10) cm
Sveštenička kadionica (17x10) cm

Sveštenička kadionica je predmet koji se koristi u verskim obredima da bi se raspršio dim tamjana u crkvi ili drugom verskom prostoru. Ova kadionica je izrađena od zbog svoje izdržljivosti i atraktivnog izgleda.

Sveštenička kadionica je petougaonog oblika, sa malom drškom na vrhu, lančićima i zvoncima i poklopcem koji se može otvoriti.

Kadionica je ukrašena  različitim dekorativnim elementima.

Unutar kadionice nalazi se metalni posudica koja se može izvaditi za lakše čišćenje. Briket i Tamjan se stavljaju u ovu posudicu, a potom se posudica vraća u kadionicu, a drška se koristi za ljuljanje i raspršivanje dima u prostoru.

Ova sveštenička kadionica od mesinga je prilično teška, ali njena težina može varirati u zavisnosti od veličine i debljine zidova. Važno je napomenuti da su kadionice vredne i kulturno značajne artefakte, često izrađene sa posebnom pažnjom i veštinom.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

10.800,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 12866-01
  • Težina sa ambalažom: 900.00 gr
  • Dimenzija: 17.00cm x 10.00cm x 10.00cm
  • SKU: MA
Pogledano: 1165
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.