Meni
Korpa

Ogrlica - Faberže jaje sa Anđelom

Ogrlica - Faberže jaje sa Anđelom
Ogrlica - Faberže jaje sa Anđelom
Novo
Ogrlica - Faberže jaje sa Anđelom
Ogrlica - Faberže jaje sa Anđelom
Ogrlica - Faberže jaje sa Anđelom

Faberže jaje sa ogrlicom je izuzetan primer luksuznog i detaljno izrađenog umetničkog dela. Ovaj privezak u obliku jajeta, koje se otvara, predstavlja spoj sofisticirane zanatske veštine i bogate dekorativne estetike.

Kada se jaje otvori, otkriva unutrašnjost u kojoj se nalazi figura Anđela. Anđeo je pažljivo izrađen sa velikom pažnjom prema detaljima.

Ogrlica koja dolazi uz jaje ima lančić dužine 32 cm. Lančić je dizajniran da bude elegantan i sofisticiran, savršeno dopunjavajući luksuz i rafiniranost Faberže jajeta. Ovaj lančić omogućava da se privezak nosi kao privlačan i značajan komad nakita.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.500,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 11088-01
  • Težina sa ambalažom: 20.00 gr
  • Dimenzija: 3.00cm x 1.50cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 165
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.