Meni
Korpa

O strašnom sudu i večnom spasenju, Starac Kleopa

O strašnom sudu i večnom spasenju, Starac Kleopa
Rasprodato
O strašnom sudu i večnom spasenju, Starac Kleopa

Na strašnom sudu, Hristos će suditi anđelima i čovečanstvu, đavolima i svim narodima sveta. Onda kada Sin Čovečiji bude došao u Svojoj slavi staviće grešne sa leve strane a pravednike sa desnte strane, i svakome će isplatiti po njegovim delima.

Ali da znate da će konačan sud biti javljen, javljanjem znaka Krsta na nebu. Jer kaže: I vidjeće se na nebesima znak Sina Čovječijeg, Krst Spasitelja, Koji će doći na oblacima i sijaće jače od sunca. Tada će ugledati Krst svi narodi, i oni što ga ne poštuju, kako dolazi pred Hristom Carem na nebesima, i nosiće ga (Krst) anđeli da osvetli narode, i kao što kaže jevanđelist Matej: Plakaće svi narodi sveta …

Povez: Mek
Strana: 214

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

350,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 11358
  • Težina sa ambalažom: 240.00 gr
  • Dimenzija: 20.00cm x 12.00cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 4508
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.