Meni
Korpa

O ljubavi prema Bogu i kako je steći, Protojerej Vladimir Bagdanov

O ljubavi prema Bogu i kako je steći, Protojerej Vladimir Bagdanov
O ljubavi prema Bogu i kako je steći, Protojerej Vladimir Bagdanov

Jednoj svojoj duhovnoj ćerki, koja je bila prostodušna, ali bez duhovnog iskustva, starac je jernom prilikom rekao: „O ljubavi prema bogu reći ću ti sledeće, kako bi sve shvatila iz reči koje možda i nisu baš odgovarajuće. Na isti način na koji se to dešava u svetu, isto je i u duhovnom životu, samo što je voljena ličnost druga: Sami Bog. Jedan čuveni zaljubljeni mladić je samo išao i ponavljao: „Julija, Julija, Julija …“. Tako i vi. Bog je sve: razmišljajte o Njemu, linite sve radi njega, prisećajte se i pričajte drugima, kako je Gospod sve premudro stvorio i uredio… Neka bi sve bilo samo Bog i samo Bog …


Povez: Mek

Strana: 204

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

300,00 RSD
  • Stanje: 4
  • Šifra artikla: 11367
  • Težina sa ambalažom: 140.00 gr
  • Dimenzija: 17.00cm x 12.00cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 7479
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.