Meni
Korpa

Molitvenik u bolesti

Molitvenik u bolesti
Molitvenik u bolesti
Pravoslavni molitvenik u bolesti je knjiga koju koriste pravoslavni hrišćani u cilju duhovne podrške u toku bolesti i lečenja. Ova knjiga obično sadrži molitve, tropare, kondake i druge duhovne tekstove koji su prilagođeni potrebama onih koji su bolesni i koji se mogu koristiti tokom različitih stadijuma bolesti.

Upravo ovaj molitvenik može biti od velikog značaja za bolesnika, jer mu daje duhovnu podršku u teškim vremenima i pomaže mu da se oseti manje sam i izolovan. Molitve u molitveniku u bolesti usmerene su ka Bogu i mole se za duhovni i fizički oporavak, uputstvo, mudrost i milost.

Upravo zbog svoga duhovnog karaktera, pravoslavni molitvenik u bolesti može poslužiti kao jedan vid duhovne terapije za bolesnike i može im pomoći da se suoče sa svojim strahovima i bolestima na jedan mirni i sveti način.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

400,00 RSD
  • Stanje: 6
  • Šifra artikla: 5369-02
  • Težina sa ambalažom: 130.00 gr
  • Dimenzija: 12.00cm x 8.50cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 4241
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.