Meni
Korpa

Ostalo

Šifra artikla: 11141
Suzom razgaljena „Testija Kosare Pavlović“Bez Kosare Pavlović, ne bi bilo ni Jerotija Pavlovića čiji se „Leptir na bajonetu“, tema prethodnog romana Boška Protića, preselio na testiju njegove žene Kosare.Tamo, odakle počinju čekanja, nastaje priča o njoj – potčinjenoj, nevidljivoj, skoro bezimenoj s..
700,00 RSD
Proizvođač: Kalenić Šifra artikla: 11057
Nikola Milović, protojerej, rođen je 1965. godine. Objavio je roman Nesliveno i nerazdeljivo (2012) i Hrabro i radosno, veselim nogama (2018), kao i pripovetke (2015). Živi u Mladenovcu..
700,00 RSD
Šifra artikla: 8018
ХVIII veku, prestonica Ruske carevine sastojala se od dva dela. Jedan od njih, dvorski i paradin, nije opčinjavao samo prestoničke žitelje, nego i strance."Bila sam potpuno opčinjena zdaljima Sankt Peterburga, prekrasnim palatama i širokim ulicama", pisala je franuyeka umetnica Viže Lebren...
350,00 RSD
Prikaži od 1 do 3 od 3 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.