Meni
Korpa

Uđite u carstvo nebesko kroz Svetu Liturgiju / Mitrop. Antonije Blum i Mitrop. Atanasije (Limasolski)

Uđite u carstvo nebesko kroz Svetu Liturgiju / Mitrop. Antonije Blum i Mitrop. Atanasije (Limasolski)
Uđite u carstvo nebesko kroz Svetu Liturgiju / Mitrop. Antonije Blum i Mitrop. Atanasije (Limasolski)

Mitropolit Antonije Blum i Mitropolit Atanasije (Limasolski).

Uvek se, kako kaže Otkrovenje Jovanovo, treba sećati svoje prve ljubavi prema Hristu i Carstvu Njegovom. A Liturgija se dveri ka Hristu i Carstvu, pri čemu nam je iskušenje da, ako redovno odlazimo na službe, zaboravimo gde smo, i da idemo po ivici. A zar se na istočnik spasenja može ići po ivici?

Mitropolit Antonije i Atanasije, jedan Rus i jedan Grk, ne dozvoljavaju nam da dremamo pred čudesnom tajnom liturgijskog Hrista, Koji prima i Koji razdaje, Koji žrtvuje i Koji Se žrtvuje, i Koji nas obožuje Sobom, da bismo postali usvojeni sinovi i kćeri Njegovog i našeg Oca. Oni nas podsećaju da se na istočnik ide smelo i radosno jer se sve žeđi ovoga sveta mogu utoliti Sinom Božijim, Koji, preko sveštenih lica, služi Svaku Liturgiju, od Tajne večere do kraja sveta. Ovo je knjiga koja će vam pomoći da ponovo razumete i još više zavolite blagodarstveno slavlje Carstva i Trpezu besmrtnosti, jer nam je na tom slavlju dobro biti i jer će nas ono, ako ga ne izneverimo, udostojiti da se još prisnije pričestimo Hristom u nevečernjem danu Carstva Božijeg.

Strana: 367
Pismo: Ćirilica

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

470,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 13022
  • Težina sa ambalažom: 300.00 gr
  • Dimenzija: 17.00cm x 0.00cm x 0.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 1762
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.