Meni
Korpa

Za svet koji nestaje tri suze pokajanja i nade

Za svet koji nestaje tri suze pokajanja i nade
Rasprodato
Za svet koji nestaje tri suze pokajanja i nade

Za svet koji nestaje – tri suze pokajanja i nade – Savremeni grčki duhovnici– Otac Stefan Anagnostopulos, Mitropolit Nikolaj (Hadžinikolau) i Otac Varnava Jagu.

Kada se nađemo u bezizlazu savremenosti, u lavirintu na čijem kraju nas čeka Minotaur zla, ne možemo pobeći – osim u Božiju visinu, ka nebesima. Ova knjiga je upravo jedan takav poziv – tri grčka duhovnika nas podsećaju da je i danas moguće ići za Hristom. Potrebno je samo čvrsto verovati da ni mi, ovakvi kakvi jesmo, nismo tuđi ljubavi Božjoj, i da, kako reče Sveti Justin Ćelijski, iako smo pali, nismo od Gospoda otpali – za Njega se držimo makar jednom suzom i makar jednim uzdahom, a ostalo će nam se dodati. Dodaće nam se blagodat smisla. Jer, smisao nije odluka razuma, nego svecelno osećanje da je Bog Smisao Koji je postao Čovek, i da On zna sve naše patnje, i da u svakom trenutku s ljubavlju hita da spase one kojima je pomoć nasušna.

Zato, čitaoče, ne gubi nadu, koja je, uvek i svagda, mogućnost da se gleda kroz ponornu tamu sadašnjice u lepotu Nebeskog Jerusalima, kome je svetlost Jagnje i u kome će biti obrisana svaka suza sa lica napaćenih, ali nesalomljenih.

Povez: Tvrdi povez
Broj strana: 442

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.690,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 13017
  • Težina sa ambalažom: 500.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 16.00cm x 0.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 2346
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.