Meni
Korpa

Gospod Isus Hrist - zastakljena (32.5x22.5) cm

Gospod Isus Hrist - zastakljena (32.5x22.5) cm
Gospod Isus Hrist - zastakljena (32.5x22.5) cm

Ova posebna pravoslavna ikona predstavlja spoj tradicionalne svetinje i savremenog umetničkog izraza. Centralna slika, pažljivo izrađena tehnikom reljefnog kaširanja, daje ikoni trodimenzionalni, skoro skulpturalni osećaj. Detalji su izrađeni s velikom preciznošću, omogućavajući svetom liku da istinski iskoči i pruži osećaj dubine i živosti.

Zlatotisak, korišćen u pozadini i na odabranim detaljima, dodaje dodir luksuza i svetlosti, reflektujući svetlost na jedinstven način koji daje ikoni božanski sjaj. Zlato simbolički povezuje nebesko i zemaljsko, naglašavajući svetost i večnu vrednost prikazanog svetitelja ili događaja.

Ram, izrađen od kvalitetnog drveta, dodatno naglašava vrednost i značaj ikone. Drvo pruža čvrstu i robustnu osnovu, a njegova prirodna tekstura i tonovi dopunjuju svetle boje i zlatne akcente ikone. Klasičan dizajn rama daje ikoni tradicionalni osećaj, dok je u isto vreme savremeni i sofisticiran.

Staklo koje prekriva ikonu ne samo da je štiti od spoljnih faktora, već i dodaje dodatnu dubinu, čineći boje još svetlijim i živopisnijim. Zastakljivanje takođe olakšava čišćenje i održavanje ikone, čuvajući je u savršenom stanju kroz godine.

U celini, ova pravoslavna ikona nije samo duhovni simbol, već i remek-delo umetnosti, koje kombinuje tradicionalne tehnike i materijale s modernim dizajnerskim pristupom kako bi stvorilo predivno, dugo trajnočno nasleđe vere

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.000,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 10271-02-01P
  • Težina sa ambalažom: 620.00 gr
  • Dimenzija: 32.50cm x 22.50cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 2327
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.