Meni
Korpa

Drveni krst za kola

Drveni krst za kola
Novo
Drveni krst za kola


Predivni krstovi za kola donose duhovni mir i zaštitu tokom putovanja. Svaki krst je pažljivo izrađen od različitih vrsta drveta, što ih čini jedinstvenim i posebnim.

Krst je izrađen sa velikom pažnjom i posvećenošću detaljima. Krst je ručno poliran i dva puta premazan voskom za drvo kako bi se obezbedila dugotrajnost i lepota. Kanap za vezivanje omogućava jednostavno postavljanje na retrovizor vašeg automobila.

Zahvaljujući različitim vrstama i strukturama drveta korišćenim u izradi, svaki krst je unikatan. Boje se kreću od svetlijih nijansi do tamnijih tonova.

Ponesite sa sobom blagoslov i zaštitu gde god da krenete. Krstovi za kola nisu samo estetski privlačni, već imaju i duboko duhovno značenje, pružajući vam osećaj sigurnosti tokom svakog putovanja.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.600,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: KA-02
  • Težina sa ambalažom: 30.00 gr
  • SKU: MA
Pogledano: 183
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.