Meni
Korpa

Diptih Presvete Bogorodice i Isusa Hrista (26x45) cm

Diptih Presvete Bogorodice i Isusa Hrista (26x45) cm
Diptih Presvete Bogorodice i Isusa Hrista (26x45) cm
Diptih Presvete Bogorodice i Isusa Hrista (26x45) cm
Diptih Presvete Bogorodice i Isusa Hrista (26x45) cm
Diptih Presvete Bogorodice i Isusa Hrista (26x45) cm

Ovaj pravoslavni diptih je predivan primer religijske umetnosti i izrađen je sa velikom pažnjom prema detaljima. Na njemu su prikazani Presveta Bogorodica i Gospod Isus Hristos, dva od najvažnijih likova u pravoslavnoj tradiciji.

Slike su jasne i žive, prikazujući Bogorodicu i Hrista u tradicionalnom ikonografskom stilu. Bogorodica je prikazana sa detetom Isusom, simbolizujući njenu ulogu kao Majke Božje, dok je Isus prikazan kao Spasitelj čovečanstva.

Diptih je tapaciran mekanim plišom, što dodaje sofisticiran i udoban osećaj ovom komadu. To ga čini prijatnim za držanje i dodirivanje, ali i dodatno štiti delikatne slike i materijale unutar diptiha.

Posebno značajna karakteristika ovog diptiha je to što se može preklopiti, što ga čini praktičnim za nošenje. Bez obzira da li putujete na hodočašće, posetu svetinjama ili jednostavno nosite diptih sa sobom kao podsetnik na svoju veru, ovo je savršeni pratilac.

U celini, ovaj pravoslavni diptih je ne samo lepo izrađen komad umetnosti, već i duboko simboličan predmet koji može služiti kao stalni podsetnik na duhovne vrednosti i povezanost sa Bogom.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.000,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 9761-01
  • Težina sa ambalažom: 1,100.00 gr
  • Dimenzija: 26.00cm x 45.00cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 4135
Tagovi: Diptih , Bogorodica , Gospod , Pliš
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.