Meni
Korpa

Darujte ljubav – Poslednja ruska carica Sveta Aleksandra Fjodorovna Romanova

Darujte ljubav – Poslednja ruska carica Sveta Aleksandra Fjodorovna Romanova
Darujte ljubav – Poslednja ruska carica Sveta Aleksandra Fjodorovna Romanova

U ovoj knjizi carice Aleksandre Fjodorovne nalaze se odlomci iz dela koja su je inspirisala. Carica ih je zapisivala u dnevnik (DARF, f. 640, on. 1, d. 301) u septembru 1899. godine, pet godina posle udaje, kad je već imala tri ćerke. Tada je s posebnom pažnjom čitala knjigu DŽ. R. Milera „Domostroj ili idealan porodični život“. Citati jasno pokazuju šta je bilo blisko njenom srcu i šta ju je mučilo i brinulo u svakodnevnom životu. Biće zanimljivo obratiti pažnju na neka mesta u tekstu koja su podbučena rukom carice…

izdavač: Čuvari
Strana: 142
Povez: Tvrd
Pismo: Ćirilica
Godina izdanja: 2014.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

500,00 RSD
  • Stanje: 4
  • Šifra artikla: 12332128
  • Težina sa ambalažom: 240.00 gr
  • Dimenzija: 17.50cm x 12.50cm x 1.52cm
  • SKU: *
Pogledano: 3431
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.