Meni
Korpa

Чувари

Proizvođač: Чувари Šifra artikla: 11470
Roman „Flavijan“ protojereja Aleksandra Torika je neka vrsta vodiča za pravoslavne početnike. Dva prijatelja iz studentskih dana se „slučajno“ sreću u prodavnici cipela, što će potpuno preokrenuti život naizgled uspešnog moskovljanina Aljoše.U potrazi za materijalnom sigurnošću prosečnog građanina, ..
500,00 RSD
Proizvođač: Чувари Šifra artikla: 12332128
U ovoj knjizi carice Aleksandre Fjodorovne nalaze se odlomci iz dela koja su je inspirisala. Carica ih je zapisivala u dnevnik (DARF, f. 640, on. 1, d. 301) u septembru 1899. godine, pet godina posle udaje, kad je već imala tri ćerke. Tada je s posebnom pažnjom čitala knjigu DŽ. R. Milera „Domostroj..
500,00 RSD
Proizvođač: Чувари Šifra artikla: 8021
Svaki čovek je jedna jedinstvena i neponovljiva ličnost. Ako na svetu postoji šest milijardi ljudi, isto toliko ima i neponovljivih ličnosti. Dakle, niko se ni sa kim u potpunosti ne može složiti, ni sa svojim bratom niti čak sa svojim bratom blizancem! Čovek se čak ni sa samim sobom „ne slaže“. Dan..
350,00 RSD
Prikaži od 1 do 3 od 3 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.