Meni
Korpa

Činija za slavsko žito (8x17) cm

Činija za slavsko žito (8x17) cm
Činija za slavsko žito (8x17) cm

Staklo od kojeg je izrađena činija je prozirno, a oslikavanje bojama za staklo omogućava da se na površinu činije nacrta motiv koji je povezan sa slavljem i žitom. Motivi koji se često nalaze na ovim činijama su motivi žita, vinove loze, krsta, anđela, te razni ornamenti i dezeni.

Osim što je dekorativna, ova činija ima i važnu ulogu u srpskoj tradiciji jer se u njoj drži žito koje se simbolično prinosi kao zahvala Bogu na plodovima zemlje. Zato je  je činija napravljena od kvalitetnih materijala i ukrašena pažljivo osmišljenim motivima.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

650,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 13004-03
  • Težina sa ambalažom: 750.00 gr
  • Dimenzija: 8.00cm x 17.00cm x 17.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 547
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.