Meni
Korpa

Slovo za slavski kolač sa krstom

Slovo za slavski kolač sa krstom
Slovo za slavski kolač sa krstom
Slovo za slavski kolač sa krstom
Slovo za slavski kolač sa krstom
Slovo za slavski kolač sa krstom

Drveni pečat za slavski kolač je jedinstven i elegantan predmet, izrađen sa velikom pažnjom i preciznošću. Pečat je napravljen od kvalitetnog drveta, koje mu daje prirodan i autentičan izgled.

Na površini pečata nalazi se duboko urezan simbol ICXC - NIKA, što predstavlja važan simbol u hrišćanstvu. Duborez je izuzetno precizan, sa jasno definisanim linijama i oblicima, što ovom pečatu daje izuzetan vizuelni efekat.

Pečat ima okrugli oblik, sa glatkom i sjajnom površinom koja naglašava detaljno urađen duborez. Ručka pečata je takođe napravljena od drveta u obliku krsta.

Ovaj drveni pečat je idealan za obeležavanje slavskog kolača. Njegova elegantna izrada i visokokvalitetni materijali čine ga izuzetno dragocenim predmetom, a savršeno se uklapa u tradicionalne pravoslavne običaje.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

200,00 RSD
  • Stanje: 16
  • Šifra artikla: 129-05
  • Težina sa ambalažom: 50.00 gr
  • Dimenzija: 5.00cm x 4.50cm x 4.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 4456
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.