Meni
Korpa

Brojanica pletena za decu, roze (prečnik 4,5 cm)

Brojanica pletena za decu, roze (prečnik 4,5 cm)
Brojanica pletena za decu, roze (prečnik 4,5 cm)

Pravoslavna brojanica je molitveni predmet koji se koristi u pravoslavnoj hrišćanskoj tradiciji za brojanje molitvi i ponavljanje kratkih pobožnosti.

Pravoslavna brojanica obično ima 33, 50, 100, ili 300 kuglica koje se koriste za brojanje molitvi. Kuglice na brojanici predstavljaju ponavljanja molitve, a često su izrađene od drveta, stakla, kamena ili plastike.

Brojanice se koriste za brojanje molitvi u pravoslavnoj tradiciji, posebno za molitvu "Oče naš" koja je temelj molitve u hrišćanstvu. Tokom molitve, vernik prelazi prstima preko kuglica ili čvorova dok ponavlja reči molitve.

Pravoslavna brojanica je simbol duhovnosti i pobožnosti u pravoslavnoj veri i koristi se kao pomoć u koncentraciji tokom molitve.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

250,00 RSD
  • Stanje: 9
  • Šifra artikla: 8149-23
  • Težina sa ambalažom: 5.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 1756
Tagovi: Brojanica ,
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.